Zwembaden

Een zwembad neemt tegenwoordig een cruciale plaats in onze thuisbeleving.  Een mooie tuin vormt het ideale decor om tot rust te komen, een duik in het zwembad te nemen, maar ook om actief te genieten, te ravotten, feest te vieren.


De tuin moet niet alleen mooi zijn, stijl hebben en sfeer bieden, hij moet ook duurzaam en functioneel zijn, en aansluiting vinden bij de architectuur van de woning en het landschap. Dan pas wordt de tuin een echte meerwaarde voor uw woonomgeving, waar u het hele jaar door van zult genieten.


Tuinen Blanckaert staat er garant voor dat elk project klassevol, persoonlijk en uniek is.


Elk project is maatwerk, dat merkt u, en daar zijn wij trots op.


Niets is minder waar! Droom je al lang van een zwembad of zwemvijver bij u thuis? Bij Tuinen Blanckaert wordt alles in het werk gesteld om jouw persoonlijke zwembad-wens te realiseren.


Wij zorgen voor de beste prijs- kwaliteitsverhouding bij de plaatsing van een hoogkwalitatief monoblock-zwembad of zwemvijver in harmonie met uw project. Wij kiezen voor de beste materialen in een rechtstreekse samenwerking met de hoofdleverancier om u zo de laagste prijs te garanderen, gekoppeld aan een betrouwbare en continue garantie via de fabrikant. Wij staan garant voor een professionele plaatsing en service waardoor u zonder zorgen kunt genieten van een ultiem zwemplezier!


Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of maak een afspraak


Tuinen Blanckaert

P.H.Scherpereelstraat 7

8630 Veurne


Contacteer ons

Gsm Koen (onderhoud): 0474 30 09 45

Gsm Anthony (aanleg): 0491 74 88 21

info@tuinenblanckaert.beCopyright © All Rights Reserved